Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Învață franceză repede și ușor! Singurul curs online de franceză de care ai nevoie

În acest articol:

„Franceza este limba care transformă murdăria în iubire.”- Stephen King („Le français est la langue qui transforme la saleté en amour.”)

Limba franceză are, într-adevăr, o putere aparte de a mișca starea de spirit a celor care o ascultă și o vorbesc, datorită muzicalității și eleganței sale. Până la urmă, franceza a fost, este și va fi limba iubirii, iar iubirea transformă totul în frumos, așa cum spune și citatul de mai sus. Te-ai gândit măcar o dată cum ar fi să cunoști această limbă și să îi descoperi secretele?

Centrul Gutenberg te învață franceză rapid și ușor printr-un curs online de franceză care se pliază pe programul încărcat de zi cu zi și îți oferă un spațiu în care te poți dezvolta în rimtul tău și care te aduce mai aproape de nivelul de franceză dorit.

Învață franceză alături de noi: în articolul ce urmează îți vom prezenta avantajele limbii franceze, ce presupune un curs online de franceză, cum te poți înscrie la acesta și, de asemenea, vom răspunde la alte întrebări care pot apărea.

Învață franceză – avantajele asimilării acestei limbi

« Liberté, Égalité, Fraternité » este o deviză pe care cu sigurtanță ai auzit-o, și este tocmai deviza Franței. Învață franceză documentându-te în primă fază despre ceea ce îți poate oferi această limbă, dar învață franceză și prin aprofundarea culturii franceze și a identității franțuzești.

Limba franceză este o identitate culturală și când te gândești la Franța este imposibil să nu o asociezi cu magia orașului Paris, măreția Turnului Eiffel, vinurile rafinate, brânzeturile sofisticate, croissantele, și totodată, se poate auzi melodia La Vie En Rose interpretată de artista Edith Piaf. Alături de asocierea cu simbolurile Franței, iată câteva motive pentru care limba franceză este atât de dorită și ce avantaje vei avea dacă „învață franceză” va fi mott-ul tău zilnic:

 • Răspândirea limbii franceze: Limba franceză este una dintre cele mai răspândite din lume. Este vorbită de aproximativ 150 de milioane de vorbitori nativi şi încă aproape 200 de milioane de oameni o folosesc ca limbă secundară.

Țări precum Luxemburg, Elveția, Belgia, Canada au ca limbă oficială franceza, aceasta fiind predată și studiată în cam toate țările lumii, deci fie că e vorba de călătorit sau de experiențe de studiu, dacă vei fi turistul sau studentul care învață franceză, vei fi unul fericit. Învață franceză ca să faci o impresie bună atunci când călătorești! Cei care vorbesc limba franceză sunt mult mai apreciați în țările oficiale decât dacă folosesc doar limba engleză.

 • Oportunitățile de angajare– După limba germană, franceza este a doua cea mai bine plătită limbă într-o multinațională. De ce? Pentru că Franța este o putere economică uriașă, iar ariile de activitate s-au extins considerabil, de la relații cu clienții, la achiziții, research, până la manageri de proiect sau alte poziții de conducere, limba franceză este extrem de apreciată și căutată.

Joburi cu limba franceză (conform stirileprotv.ro) – Învață franceză și ofertele de job nu vor înceta să apară!

Oferta de locuri de muncă cu limba franceză este foarte ofertantă, iar dacă se adaugă cunoștințele unei alte limbi străine, chiar și un nivel mediu, opțiunile de angajare și oferta salarială cresc.

O poziție de Specialist achiziții în limba franceză, cu minim 2 ani de experiență în achiziții, aduce un salariu lunar mediu de 1100 de euro și multe beneficii salariale: bonus de performanță, pensie privată, asigurare medicală sau prime de sărbători.

 • Limba care te învață altă limbă: Învață franceză și ți se va ușura procesul de asimilare a altor limbi. Fiind o limbă latină, franceza favorizează învățarea limbilor precum italiană, spaniolă, portugheză. În ceea ce privește vocabularul limbii române, acesta conține un procent de 22% cuvinte de origine franceză, precum: bibliografie provine din fr. bibliographie, bicicletă provine din fr. bicyclette, echipă provine din fr. équipe. Dacă vrei să te familiarizezi și cu alte cuvinte împrumutate, vezi articolul Cuvinte împrumutate din franceză.

Citește articolul colegilor de la Didacto, platofrmă ce oferă ateliere conversaționale și cursuri de limba germană și franceză, despre motivele pentru care limba franceză ar trebui învățată.

Centrul Gutenberg – învață franceză într-o echipă de calitate

 • Învață franceză într-un centru născut din pasiune. Cine suntem?

Pasiunea pentru limbi străine construiește lucruri minunate. Centrul Gutenberg, care, la începuturi, în anul 2009, s-a construit din activitatea Asociației Gutenberg, unde o echipă de studenți iubitori de limbă germană a decis să răspundă problemelor identificate în comunitatea vorbitorilor de limba germană, a luat inițiativă și a implementat multe proiecte de tineret. Proiectul Gutenberg a crescut și s-a extins spre ceea ce se poate observa astăzi, o organizație care a făcut tranziția din mediul de voluntariat la cel de antreprenoriat.

Astăzi, oferta Gutenberg include, printre programele sale culturale, cursuri de germană și franceză pentru adulți și copii, din dorința de a crea un Centru Poliglot în care mai multe dorințe lingvistice ale cursanților să fie îndeplinite.

Invatafranceza.ro, unde te poți înscrie la curs, este un site care își propune să sprijine prin articole, evenimente, meditații și cursuri de limba franceză persoanele care vor să învețe franceza. Site-ul este un proiect al Centrului Gutenberg.

 • Recenzii

Cursanții care învață franceză alături de noi sunt cei care îți pot împărtăși gândurile legate de curs. Aici sunt câteva dintre părerile celor care au absolvit modulul:

– Raluca:

„Tocmai ce am absolvit modulul A2.1 de limba franceza la Centrul Gutenberg si sunt mulțumită de noțiunile pe care am reusit sa le acumulez. Manualul de pe care lucrăm are teme de actualitate, cu vocabular accesibil și util in viața de zi cu zi. Aplicația Miro este buna pentru păstrarea notiunilor cheie si pentru recapitulare.

De asemenea, mi-a plăcut faptul ca lecțiile de gramatica sunt combinate cu cele de vocabular si de fonetica, astfel putând progresa pe toate planurile. Patricia a avut multa răbdare cu noi, iar disponibilitatea ei si firea prietenoasa m-au încurajat sa ma simt in largul meu si să lămuresc orice întrebare pe care am avut-o. Aștept cu nerăbdare următorul modul.” (video)

– Alex:

„ Am avut o experiență minunată alături de cei de la Învață Franceză. M-am înscris inițial la cursul demo de franceză, iar apoi am luat decizia de a-mi achiziționa cursul online plătit.Recomand cu încredere! ”

 • De ce Centrul Gutenberg?

Ne recomandă viziunea asupra educației și experiența în formare. Cu o experiență în spate de mai mult de șase ani de seminarii interactive cu tinerii vorbitori de limba germană, de tabere și programe educaționale cu diferite grupuri de vârstă, precum și de ateliere de lucru, am pornit la drum pe calea antreprenoriatului.

Credem că un proces de învățare reușit trebuie să aibă la bază o îmbinare între metodele formale, structurile gramaticale sau explicațiile convenționale și metodele non-formale, jocurile, simulările sau dialogurile. Atunci când construim un program educațional, avem în vedere istoricul de învățare al cursanților noștri, nevoile lor de comunicare și obiectivele setate pentru finalul de modul.

Ne dorim să creăm în jurul nostru mai mult decât o echipă de experți. Experiența din mediul ONG ne-a ajutat să înțelegem ce înseamnă o cultură organizațională sănătoasă, cu membri ai echipei care aderă la un set de valori și principii comune.

Motive pentru a alege un curs online de franceză

Învață franceza de acasă: în ultimii ani, tehnologia a devenit un prieten apropiat pentru mulți, de aceea, activitățile de studiu au devenit din ce în ce mai accesibile în mediul online. Platoforme ușor de utilizat și de găsit, informația se află la un click distanță, iar programul încărcat nu permite de cele mai multe ori deplasarea de acasă sau de la locul de muncă.

De ce să urmezi un curs online de franceză la Centrul Gutenberg?

 • Costuri reduse: Un curs online presupune cheltuieli mai reduse, în comparație cu un curs fizic contra-cost.
 • Format remote: Te poți conecta la curs din orice oraș, astfel dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic.
 • Flexibilitate: Ai posibilitatea de a înregistra fiecare sesiune, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă nu poți participa la vreo oră.
 • Asistență continuă: Oricând poți solicita ajutor de la profesorul tău printr-un mesaj sau apel, sau chiar întrbându-l în timpul cursului.
 • Urmarea altor cursuri: O dată cu economisirea timpului, vei putea să dedici timpul și altor domenii de interes pentru tine, spre exemplu, Centrul Gutenberg dispune de cursuri de germană online pe care le poți face în paralel cu cele de franceză dacă te simți în stare.

Pentru mai multe avantaje ale învățării limbii franceze în mediul online, citește articolul de pe site-ul invatafranceza.ro, Limba franceză online – 7 avantaje.

Învață franceză cu profesor-descoperă oferta cursului și beneficiile

Apprenez le français avec plaisir ! (Învață franceză cu plăcere!). Când ai mediul potrivit, învățatul devine o plăcere, nu un chin. Fii pregătit să îți răspundem la întrebările legate de cursul de franceză online de o durată a două luni, și de cum te poate ajuta să îți atingi obiectivele.

Care sunt costurile modulului de curs?

Cursurile de franceză online cu profesor sunt disponibile la un preț foarte accesibil și cu multe beneficii și instrumente de învățare online. Suma totală a ambelor luni de curs este de 900 de lei.

Nu numai că sunt reduse costurile cursurilor online în comparație cu cele fizice, dar centrul vine în ajutorul tău prin posibilitatea achitării modulului în două tranșe. Prin urmare, poți plăti astfel:

 • 450 de lei- Tranșa I (plata primei luni)
 • 450 de lei- Tranșa II (plara lunii adoua)
 • 900 de lei ambele tranșe (2 luni)

În momentul în care te vei decide asupra metodei de plată, vei putea să îți setezi și nivelul de limbă (de la A0 până la B2) . Nu ești convins de nivelul tău de franceză? Susține acum testul gratuit de setare orientativă a nivelului, accesând acest site.

Structura testului: Testul conține un set de 41 de întrebări, cu una sau mai multe variante de răspuns,  la care te rugăm să răspunzi fără să consulţi alte surse de informare, pentru o evaluare cât mai corectă.

Învață franceză aflând ce cuprinde un modul de franceză

 • 16 sesiuni live cu un profesor, a câte două ore fiecare (sesiunile sunt programate și anunțate public, în prealabil);
 • 1 suport de curs în format digital;
 • 15 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului (vocabular+gramatică);
 • 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer;
 • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii franceze;
 • acces în platformele Google, pe care se regăsesc materialele folosite în cadrul sesiunilor online și resurse suplimentare;
 • garanția învățării – dacă la finalul modulului parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit(ă) de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.


*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

Dacă ești curios și vrei să descoperi puțin din magia limbii franceze și a cursurilor, învață franceză cu pași mici, abonându-te la newsletter-ul site-ului și descarcă gratuit 10 lecții de franceză pentru începători! Descoperă aici cum te poți înscrie,ce presupune fiecare tematică a lecției și învață franceză înainte să iei contact cu profesorul tău.

Structura cursurilor pe module: învață franceză în funcție de experiență:

 • Indiferent de mediu, cursurile de franceză online ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene;
 • Pentru a înțelege ce înseamnă fiecare nivel de limbă, puteți citi acest articol, care explică cunoștințele pe care le aduce fiecare modul;
 • În funcție de modulul ales și nivelul de limbă la care ești încadrat, poți stăpâni diferite componente, atât de vocabular, cât și de gramatică;

Învață franceză repede și ușor: obiectivele și conținutul cursului

Indiferent de ce curs vei urma, este necesar să te informezi cu privire la ceea ce vei învăța și cum vei dobândi nivelul de limbă dorit. Învață franceză dupa o structură pragmatic gândtiă, pentru a-ți organiza mintea să asimileze noțiunile treptat, dar și într-un mod plăcut.

Obiectivele cursului online de franceză : învață franceză fiind începător

Componenta de gramatică:

 • pronunția
 • conjugarea verbelor la prezent
 • genul substantivelor
 • declinarea și pluralul
 • declinarea articolelor nehotărâte
 • pronumele posesiv și pronumele interogativ
 • prepozițiile locale și temporale
 • pronumele demonstrativ și pronumele nehotărât

Componenta de vocabular:

 • modalități de salut și prezentare
 • enumerarea, cunoașterea și înțelegerea ocupațiilor și meseriilor, hobby-urilor și activităților zilnice
 • cunoașterea numerelor, fie că vorbim de ore, prețuri, sau simplu, numărat
 • vocabularul casnic (locuință, mobilier, mese, alimente, activități specifice mediului casnic)
 • modalități de orientare în oraș (cerere și oferire de indicații)
 • pașii de cazare într-un hotel, interacțiunea cu personalul.

Cum ne propunem să ne atingem obiectivele învățării prin cursurile online?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Didier, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba franceză care ajută cursanții să progreseze, pentru că munca pe care o depui la curs trebuie să fie dublată de munca individuală, întrucât cheia succesului în asimilarea unei limbi este exercițiul zilnic și expunerea la această limbă cât mai mult.

Învață franceză uitându-te la conversații zilnice, uzuale, notând ceea ce vezi, ce auzi, traducând și rescriind. CcubeAcademy este un canal de youtube în care sunt postate zilnic conversații în franceză cu subtritrări în engleză. Aruncă un ochi și începe să te perfecționezi chiar de astăzi!

Testează un curs gratuit și învață franceză în avans

Ești tentat de oferta cursului online de franceză? Ai ocazia să vizualizezi un trailer al cursului care te învață franceză în mod gratuit printr-o sesiune de curs introductivă pe care o poți achiziționa de pe site. Participarea la curs este gratuită, însă este necesară înscrierea prin accesarea butonului „adaugă în coș”, apoi completarea datelor. Toate detaliile necesare le vei primi ulterior și pe e-mail.

Ce este un curs introductiv gratuit de franceză online?

 • Sunt evenimente online, adresate oricui este interesat de aprofundarea limbii franceze;
 • Cursurile introductive sunt organizate lunar sub formă de webinarii deschise, la care poate participa oricine, indiferent de experiență;
 • Acestea te vor ajuta să răspunzi la întrebarea ”Sunt pregătit să încep să învăț franceza?”

Cum poți participa?

Pentru participare, este suficientă înscrierea.

Ca urmare a furnizării datelor de contact, vei primi un mail cu link-ul de Zoom, pe care te invităm la cursul demo.

În ziua evenimentului online, recomandăm să te instalezi într-o încăpere liniștită, cu echipamentul tehnic pus în funcțiune și o bună conexiune la internet, pentru a beneficia din plin de experiență.

Dacă mai ai întrebări despre cursurile demo, modulele de franceză complete sau doar cauți recomandări pentru învățarea limbii franceze, nu ezita să iei legătura direct cu noi, pe adresa info@invatafranceza.ro.

Întrebări frecvente despre curs

Știm că la încercarea oricărei experiențe noi apar multe întrebări la care ți-ai dori rapid un răspuns. Noi am pregătit o serie de întrebări frecvente pe care le-am auzit de-a lungul timpului și care sperăm că îți vor fi de folos în procesul de luare a deciziei tale de a urma un curs de franceză online la Centrul Gutenberg.

Care este orarul următoarei grupe?

 • Orarul exact al fiecărei grupe se anunță anterior. De regulă, orele sunt întotdeauna după-masa, fie de la 17:00 sau 19:00 (Ora României).
 • Pentru module de alt nivel te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru testul de încadrare pe nivel și informații despre orar.

Ce trebuie să fac să mă înscriu?

 • Înscrierea la cursuri de franceză online este cât se poate de simplă.
 • Trebuie să urmezi 3 pași: selectează metoda de plată, completează informațiile și efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs.â

Ce variante de plată am?

 • Pentru oricare modul, există posibilitatea de plată cu cardul direct pe site. Ajunge să selectați serviciul dorit din meniu.
 • Alternativa este de plată prin virament, opțiune la care vă transmitem datele firmei în prealabil.
 • Te așteptăm să iei legătura cu noi la 0742 542 972 sau info@invatafranceza.ro, în cazul în care apar orice întrebări.

Transformă „Învață franceză” în ”Am învățat franceză!” la Centrul Gutenberg

Acum că ai la dispoziție informațiile de care ai nevoie, procesează, gândește-te la opțiunile pe care le ai și ia decizia corectă pentru tine.

Limba franceză te așteaptă cu brațele deschise, îți va asigura un viitor luminos dacă o vei asimila cu seriozitate,te vei dezvolta ca persoană din punct de vedere cultural, căci Franța are o cultură bogată, vei avea o gândire mai structurată și multe căi ți se vor deschide.

Cursul online de la Centrul Gutenberg te învață franceză într-un mod eficient, are grijă de nevoile tale și îți respectă dorințele de a avea o viață echilibrată, un management al timpului bun, iar profesorii de la centru vor fi mereu la un mesaj distanță pentru a-ți oferi sprijin în procesul de învățare. Înscrie-te acum!

Tu în ce contexte plănuiești să folosești limba franceză după ce urmezi cursul?

Share This :

Cursuri de franceză pentru adulți

Cursuri, ateliere și tabere pentru copii, de limba franceză și nu numai.
Cursuri de franceză