Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ofertele noastre promoționale

Ești în căutarea unui nou început? Ești în căutarea unei noi încercări de a învăța o nouă limba dar nu ești sigur/ă de unde să pornești? Centrul Gutenberg îți vine în ajutor!

În cadrul centrului poți beneficia de cursuri de germană și de franceză, atât în grupe, cât și în sesiuni individuale, adaptate nevoilor tale, prin care poți să ajungi la nivelul dorit!

Iată reducerile* de care poți beneficia în cadrul centrului nostru:

Testează un curs demonstrativ

Dacă nu ești un cursant al centrului îți recomandăm să te înscrii și să participi prima data la un curs demonstrativ. Oferim cursuri introductive/ demonstrative atât la germană cât și la franceza.

Poți să te înscrii direct accesand aceste două linkuri: curs demonstrativ de germana și curs demonstrativ de franceza. În urma participării la unul dintre aceste cursuri o să primești un e-mail prin care ți se va oferi o reducere de 10% la următorul curs pe care îl achiziționezi pe site-ul nostru.

Cum arata un curs la Centrul Gutenberg?

Dacă timpul te presează atunci îți recomandăm să vizionezi acest video care prezintă cum arată un curs la Centrul Gutenebrg.

Nu îți face griji, poți beneficia de alte oferte.

Lasă-ne un review și noi îți oferim o reducere

Dacă ești deja cursant în cadrul centrului oferim o serie de reduceri pentru cursurile de la A1.2 în sus de care poți beneficia:

10% reducere la tot cursul

Dacă ne lăsați o recenzie scrisă care să conțină impresii scrise, minim 30 de cuvinte, pentru a fi luată în considerare.

20% reducere la tot cursul

Dacă ne trimiteți o recenzie video pe info@invatagermana.ro sau info@invatafranceza.ro. Recenzia poate fi înregistrată cu telefonul, nu trebuie să fie ceva foarte complex, atâta timp cât este mai lungă de 30 de secunde și este filmată landscape.

Reducere 1+1 gratis

Incepand din toamna aceasta oferim o reducere de 1+1 cu 10% reducere pentru fiecare. Ceea ce înseamnă că dacă îți dorești să te apuci de germană și/ sau franceză cu un prieten/ă, partener/ă acum este momentul!

Foloseste codul FRANCEZAX2 pentru a beneficia de reducere

Abonează-te la Newsletter!

Newsletter-ul oferit de Centrul Gutenberg este o opțiune foarte bună și sigură de a afla cât mai multe informații dar și de a beneficia de reduceri exclusiv realizate persoanelor abonate.

Ce mai aștepți? Hai să începi studiul alături de noi!

*reducerile prezentate mai sus nu se pot cumula și reprezintă reduceri individuale

Alte oferte:

Campanie
de Paște

Campanie
de Crăciun

Oferte
Black Friday

Franceză
pentru Începători