Cursanții noștri împărtășesc din experiența lor

Zilnic ne propunem să devenim mai buni. Toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă. Iar aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri.

Recenziile clienților noștri pe Facebook

Alexia Georgiana
Alexia Georgiana
2022-11-10
recomandă
Mi-a plăcut foarte mult la curs. Je recommande en toute confiance !
Alex Tyler
Alex Tyler
2022-11-10
recomandă
Am avut o experiență minunată alături de cei de la Învață Franceză. M-am înscris inițial la cursul demo de franceză, iar apoi am luat decizia de a-mi achiziționa cursul online plătit. Recomand cu încredere!

Recenzii video

”Tocmai ce am absolvit modulul A2.1 de limba franceza la Centrul Gutenberg si sunt mulțumită de noțiunile pe care am reusit sa le acumulez. Manualul de pe care lucrăm are teme de actualitate, cu vocabular accesibil și util in viața de zi cu zi. Aplicația Miro este buna pentru păstrarea notiunilor cheie si pentru recapitulare.

”Unul dintre cele mai importante lucruri cu care am rămas după curs a fost faptul că am resușit să învăț să mă exprim liber în franceză, lucru care a fost deficitar la mine. Cel mai mult m-a ajutat atitudinea doamnei profesoare, care cu calm și cu răbdare ne-a ajutat pe toți să ne depășim fricile. Consider că urmarea unui curs la acest centru este drumul spre succes în învățarea limbii franceze.”

”Recomand din toată inima cursurile de franceză. Pe lângă faptul că cunoștințele se aprofundează de la o săptămână la alta, vizibil, atmosfera pe care reușește să o creeze profesora este de neimaginat. Reușește să ne țină uniți […] să învățăm franceza din joacă și din plăcere.”

 ”Eu recomand aceste cursuri tuturor celor vor să învețe o limbă nouă sau o știu deja și vor să o pună la punct. Este un curs foarte plăcut, din confortul casei voastre.”

”A fost o experiență plăcută. Profesoara a creat o atmosferă prietenoasă. De asemenea, cursul a fost bine structurat, căci am putut să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare în limba franceză, într-un mod interactiv și distractiv”.

Recenziile Centrului Gutenberg pe Google – Vedeti ce au spus cursantii nostri despre noi

Google Location este unul din cele mai relevante locuri unde clienții lasă câte un review, un testimonial, o părere despre serviciu. În cazul nostru este vorba despre cursurile noastre de limba franceză. Cursanții au posibilitatea, ba chiar îi încurajăm să ne lase câte o recenzie, pentru a încuraja viitori clienți, la fel ca dumneavoastră.