Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cursanții noștri împărtășesc din experiența lor

Zilnic ne propunem să devenim mai buni. Toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă. Iar aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri.

Recenziile clienților noștri pe Facebook

[trustindex data-widget-id=77f633e171be43194596f0e75ee]

Recenzii video

”Tocmai ce am absolvit modulul A2.1 de limba franceza la Centrul Gutenberg si sunt mulțumită de noțiunile pe care am reusit sa le acumulez. Manualul de pe care lucrăm are teme de actualitate, cu vocabular accesibil și util in viața de zi cu zi. Aplicația Miro este buna pentru păstrarea notiunilor cheie si pentru recapitulare.

”Unul dintre cele mai importante lucruri cu care am rămas după curs a fost faptul că am resușit să învăț să mă exprim liber în franceză, lucru care a fost deficitar la mine. Cel mai mult m-a ajutat atitudinea doamnei profesoare, care cu calm și cu răbdare ne-a ajutat pe toți să ne depășim fricile. Consider că urmarea unui curs la acest centru este drumul spre succes în învățarea limbii franceze.”

”Recomand din toată inima cursurile de franceză. Pe lângă faptul că cunoștințele se aprofundează de la o săptămână la alta, vizibil, atmosfera pe care reușește să o creeze profesora este de neimaginat. Reușește să ne țină uniți […] să învățăm franceza din joacă și din plăcere.”

 ”Eu recomand aceste cursuri tuturor celor vor să învețe o limbă nouă sau o știu deja și vor să o pună la punct. Este un curs foarte plăcut, din confortul casei voastre.”

”A fost o experiență plăcută. Profesoara a creat o atmosferă prietenoasă. De asemenea, cursul a fost bine structurat, căci am putut să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare în limba franceză, într-un mod interactiv și distractiv.”

„Întrucât mi s-a părut, sau mai bine spus, observ o evoluție destul de mare la nivelul meu de limba franceză de când am început cursurile, mi se par niște cursuri foarte ok pentru că sunt foarte ușor de înțeles și foarte interactive.”

”Am fost super bucuroasă că am putut să învăț franceza de la un nativ adevărat și mi-a prins foarte bine acest curs de franceză. […] Acum după două module de franceză pot să spun cu mâna pe inimă că am făcut alegerea corectă. ”

Recenzii facebook

[fbrev page_name="Învață Franceză" page_id="108631184896453" page_access_token="EAAVVPjFKgSEBOwzUXjzBrHdT2wsXmuUgepwd4BhgmTryfkXjhJRT4XtFJfqNAWyUDuIomMzXHMCm3AuJKQ5fN19J1vayBhVYtbQm6cWZAD8iRT5Dlb6yYHYH4bWvLFoY6QNHeyfZAcQMBSDpySllKbjdP29tivIBrvxwv6ZBv5k4cqtZC2Fu1QXyhSNRQp6JGM4p8KsWHOkV8PcZD" pagination="7" text_size="120" show_success_api=true open_link=true nofollow_link=true api_ratings_limit="500"]