Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cursanții noștri împărtășesc din experiența lor

Zilnic ne propunem să devenim mai buni. Toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă. Iar aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri.

Recenziile clienților noștri pe Facebook

Recenzii video

”Tocmai ce am absolvit modulul A2.1 de limba franceza la Centrul Gutenberg si sunt mulțumită de noțiunile pe care am reusit sa le acumulez. Manualul de pe care lucrăm are teme de actualitate, cu vocabular accesibil și util in viața de zi cu zi. Aplicația Miro este buna pentru păstrarea notiunilor cheie si pentru recapitulare.

”Unul dintre cele mai importante lucruri cu care am rămas după curs a fost faptul că am resușit să învăț să mă exprim liber în franceză, lucru care a fost deficitar la mine. Cel mai mult m-a ajutat atitudinea doamnei profesoare, care cu calm și cu răbdare ne-a ajutat pe toți să ne depășim fricile. Consider că urmarea unui curs la acest centru este drumul spre succes în învățarea limbii franceze.”

”Recomand din toată inima cursurile de franceză. Pe lângă faptul că cunoștințele se aprofundează de la o săptămână la alta, vizibil, atmosfera pe care reușește să o creeze profesora este de neimaginat. Reușește să ne țină uniți […] să învățăm franceza din joacă și din plăcere.”

 ”Eu recomand aceste cursuri tuturor celor vor să învețe o limbă nouă sau o știu deja și vor să o pună la punct. Este un curs foarte plăcut, din confortul casei voastre.”

”A fost o experiență plăcută. Profesoara a creat o atmosferă prietenoasă. De asemenea, cursul a fost bine structurat, căci am putut să îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare în limba franceză, într-un mod interactiv și distractiv.”

„Întrucât mi s-a părut, sau mai bine spus, observ o evoluție destul de mare la nivelul meu de limba franceză de când am început cursurile, mi se par niște cursuri foarte ok pentru că sunt foarte ușor de înțeles și foarte interactive.”

”Am fost super bucuroasă că am putut să învăț franceza de la un nativ adevărat și mi-a prins foarte bine acest curs de franceză. […] Acum după două module de franceză pot să spun cu mâna pe inimă că am făcut alegerea corectă. ”

Recenzii facebook

Învață Franceză
5.0
Based on 6 reviews
powered by Facebook
Adela Balan
Adela Balan
2023-09-03T16:51:35+0000
Cursul de franceză de nivel A2 susținut de doamna profesoară Patricia a fost o experiență excepțională. Doamna Patricia... a creat un mediu de învățare prietenos și interactiv, care ne-a făcut să ne simțim încrezători în progresul nostru.Una dintre calitățile deosebite ale doamnei Patricia este abilitatea sa de a explica conceptele complexe într-un mod simplu și accesibil. Acest lucru ne-a ajutat să înțelegem mai bine gramatica și structura limbii franceze. De asemenea, a integrat activități variate în lecții, precum jocuri de rol, exerciții de ascultare și conversații practice, ceea ce ne-a ajutat să dezvoltăm abilitățile de comunicare într-un mod eficient.Ne-a pregătit cu succes pentru nivelul A2 și ne-a inspirat să continuăm să explorăm frumusețea limbii franceze. Recomand cu căldură cursurile ei tuturor celor care doresc să învesțe franceza într-un mod captivant și eficient.read more
Anna Cada Vez
Anna Cada Vez
2023-08-18T10:29:12+0000
Recomand cu drag acest curs! Am urmat deja 2 module și curand voi incepe inca unul.Modul de predare este... inovator,deschis și foarte interactiv 🧚🏻 Profesorii de asemenea sunt extraordinari ✨O experienta frumoasa ce m-a ajutat enorm in parcursul meu de a invata limba franceza !read more
Urioc Daniela Valentina
Urioc Daniela Valentina
2023-03-27T12:15:11+0000
Un curs placut din confortul casei voastre, cu oameni foarte bine pregatiti, gata sa va raspunda la orice intrebari sau... nelamuriri a-ti avea.Recomand tuturor cu cea mai mare incredere.Cei mai buni.read more
Costina Zaharia
Costina Zaharia
2023-03-04T08:35:40+0000
Urmez acest curs si sunt placut impresionata de organizare, de felul cum sunt structurate materialele de invatare,... astfel incat informatia sa fie asimilata usor. Profesorul ofera timp si incredere sa putem fi activi la ora de curs, ofera informatii cheie astfel incat sa retinem ceea ce ni se transmite. Un curs care ma ajuta sa-mi imbunatatesc cunostintele de limba franceza, vocabularul si modul de exprimare! Recomand!!!!!read more
Alexia Georgiana
Alexia Georgiana
2022-11-10T07:06:12+0000
Mi-a plăcut foarte mult la curs. Je recommande en toute confiance !
Alex Tyler
Alex Tyler
2022-11-10T07:02:27+0000
Am avut o experiență minunată alături de cei de la Învață Franceză. M-am înscris inițial la cursul demo de franceză,... iar apoi am luat decizia de a-mi achiziționa cursul online plătit.Recomand cu încredere!read more