Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Dăruiește cadou un curs de franceză!

Vrei să oferi un cadou memorabil celor dragi? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă care şi-ar dori să înveţe limba franceză?

Noi îți oferim posibilitatea de a-i surprinde cu ceva special: voucherul cadou oferit de Centrul Gutenberg, prin care aceștia pot participa la cursurile noastre online de limba franceză.

De ce să alegi un voucher cadou?

Un cadou cu care nu poți da greș

Cumpărând un voucher cadou pentru cursurile noastre de limba franceză, te asiguri că oferi un cadou util şi apreciat, de care cei dragi se vor bucura pe termen lung. Fie că este vorba de o zi de naştere sau orice altă sărbătoare, oportunitatea învățării limbii franceză va fi mereu o alegere inspirată.

Un cadou pentru dezvoltare personală și profesională

Oferind un curs de limba franceză unei persoane dragi, investești în dezvoltarea ei personală și profesională, deoarece cunoașterea limbii franceze îi poate aduce nenumărate oportunități în carieră, posibilitatea de a studia în străinătate, de a avansa la locul de muncă sau de a cunoaște o nouă cultură.

Așadar, scapă de stresul căutării cadoului perfect și oferă în dar o investiție în educație, pentru care cei dragi îți vor fi recunoscători toată viața!

Pentru cine este potrivit acest voucher cadou?

Acest cadou poate fi oferit oricărui adult care dorește să învețe limba franceză, indiferent de nivelul de limbă pe care îl are. Fie că este începător și vrei să fii chiar tu persoana care îl introduce în tainele limbii franceze, fie că se află la nivel intermediar sau avansat, prin intermediul acestui voucher cadou îl poți ajuta să atingă nivelul dorit de limba franceză.

Ce trebuie să fac dacă am decis că vreau să ofer un curs de franceză cadou?

Întrebări frecvente

După ce ai urmat acești pași, vei primi un voucher în format electronic prin e-mail, pe care să-l oferi cadou.

Pentru a urma cursurile, posesorul voucherului ne poate contacta la numărul de telefon +40742542972 sau să ne scrie la adresa de e-mail info@invatafranceza.ro pentru a stabili împreună data la care va începe cursul (însă nu mai târziu de 6 luni de la data achiziționării voucherului).

Dacă ai achiziționat un voucher cadou, dar persoana nu poate începe fix cu următoarea grupă de nivel, nu îți face griji! Noi organizăm periodic grupe, astfel că va putea alege cursul potrivit ca orar, în perioada valabilității voucherului.

În cazul în care ai achiziționat deja un curs de franceză cadou pentru cineva care nu este incepător de la 0 și ai ales nivelul greșit, nu te îngrijora! Odată cu achiziționarea acestui voucher cadou, noi vom efectua evaluarea nivelului de cunoștințe de franceză și vom plasa persoana în grupa potrivită.

Pentru orice alte întrebări, vă invităm să ne scrieți la adresa de e-mail info@invatafranceza.ro sau să ne sunați la numărul de telefon
+40 742 542 972.

3.png