Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cursuri de limba franceză online – Învață franceza cu profesor

Curs de franceza online invatafranceza

550 lei990 lei

Cursurile de franceză online cu profesor sunt disponibile la un preț foarte accesibil și cu multe beneficii și instrumente de învățare online. Toate detaliile apar mai jos în video sau descriere. Dacă aveți întrebări ne puteți suna la +40 752 162 117 sau contacta pe mail la info@invatafranceza.ro. Vă rugăm să selectați una din cele 2 opțiuni de plată.

Cursuri de franceză online!

Dezvoltă-ți abilitățile de franceză prin cursuri online cu profesori!

Beneficiile unui curs online:

Costuri reduse

Un curs online presupune cheltuieli mai reduse, în comparație cu un curs fizic contra-cost.

Format remote

Te poți conecta la curs din orice oraș, astfel dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic.

Flexibilitate

Avem posibilitatea de a înregistra fiecare sesiune, așa că nu trebuie să îți faci griji dacă nu poți participa la vreo oră.

Ce cuprinde un modul de franceză?

 • 17 sesiuni live cu un profesor, a câte 1h:30 fiecare (sesiunile sunt programate și anunțate public, în prealabil);
 • 1 suport de curs în format digital;
 • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii franceze;
 • acces în platformele Google, pe care se regăsesc materialele folosite în cadrul sesiunilor online și resurse suplimentare;
 • garanția învățării – dacă la finalul modulului parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit(ă) de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.

*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

Cum ne propunem să ne atingem obiectivele învățării prin cursurile online?

Dacă te-a convins cursul introductiv gratuit prin structura și calitatea sa, poți achiziționa în continuare un curs de franceză!

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Didier, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba franceză care ajută cursanții să progreseze.

Structura cursurilor pe module, în funcție de experiență:

 • Indiferent de mediu, cursurile de franceză online ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene;
 • Pentru a înțelege ce înseamnă fiecare nivel de limbă, puteți citi acest articol, care explică cunoștințele pe care le aduce fiecare modul;
 • În funcție de modulul ales și nivelul de limbă la care ești încadrat, poți stăpâni diferite componente, atât de vocabular, cât și de gramatică;

Conținutul modulelor:

 • Pentru fiecare modul ales există obiective clar definite. Dacă ești interesat de modul, intermediar sau avansat de limba franceză, te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru o evaluare în prealabil.
 • Efectuăm testele de încadrare pe nivel, gratuit, și facem tot ce ține de noi pentru a te plasa în grupa cea mai apropiată de nivelul tău real de limba franceză;
 • De exemplu, în cazul unui curs de începători, obiectivele didactice sunt structurate astfel:

Obiectivele unui curs de începători:

Componenta de gramatică:

Componenta de vocabular:

Întrebări frecvente:🤔

 • Orarul exact al fiecărei grupe se anunță anterior. De regulă, orele sunt întotdeauna după-masa, fie de la 17:00 sau 19:00 (Ora României).
 • Pentru module de alt nivel te rugăm să iei legătura cu echipa noastră pentru testul de încadrare pe nivel și informații despre orar.
 • Înscrierea la cursuri de franceză online este cât se poate de simplă.
 • Trebuie să urmezi 3 pași: selectează metoda de plată, completează informațiile și efectuează plata pentru a-ți rezerva locul la curs.
 • Un modul complet, de 17 ședințe, ajunge la suma totală de 990 lei. Aceștia pot fi împărțiți în două tranșe per lună, a câte 550 lei.
 • Pentru oricare modul, există posibilitatea de plată cu cardul direct pe site. Ajunge să selectați serviciul dorit din meniu.
 • Alternativa este de plată prin virament, opțiune la care vă transmitem datele firmei în prealabil.
 • Te așteptăm să iei legătura cu noi la +40 752 162 117  sau info@invatafranceza.ro, în cazul în care apar orice întrebări.

Curs de limba franceză

Calendar cursuri germană:

Un nivel (A1/A2/B1/B2 ect.) este împărțit în două module (A1.1, A1.2, A2.1, A2.2 etc.).

Structura fiecărui modul:

numărul de sesiuni: 17 sesiuni
recurența sesiunilor: de 2 ori pe săptămână
durata sesiunii: 90 de minute – durata modulului: 8 săptămâni
în total un nivel de limbă: 24 de sesiuni, însumând 51 de ore de limba franceză.

Continuarea cursurilor de franceză la următorul nivel lingvistic poate însemna schimbarea trainerului, în funcție de perioada de desfășurare.
Nivelul A1-B2

Nu avem grupe disponibile în februarie. Dacă ești interesat/ă putem să organizăm grupe dacă sunt minim 4 solicitări. Te invităm să vorbești cu pritenii tăi și primiți fiecare câte 10% reducere pentru achiziționarea cursului. Vive la Francophonie!

P.S: Avem însă locuri disponibile la meditații. Aruncă o privire peste acest serviciu!

Vrei să rămâi conectat cu limba franceză?
👉Abonează-te la newsletter!