Curs introductiv gratuit de franceză online

Curs introductiv gratuit de franceză online

Ai nevoie să înveți limba franceză și nu știi dacă un curs online este potrivit pentru tine?

Vino și testează! Centrul Gutenberg te invită la un curs introductiv gratuit de franceză online pentru a vedea dacă educația online este un domeniu potrivit pentru tine.

Ce este un curs introductiv gratuit de franceză online?

Organizăm lunar câte o sesiune introductivă pentru toți cei care își doresc să vadă cum se desfășoară cursurile de franceză în mediul online, în care ai șansa să interacționezi cu unul dintre profesorii centrului, să participi activ în câteva activități de învățare, să pui întrebări și simți pe propria piele cum s-ar putea desfășura cursul de franceză pentru tine.

Cursurile introductive sunt organizate sub formă de webinarii deschise, la care poate participa oricine, indiferent de nivel. Sunt evenimente online, adresate oricui este interesat de cursurile de franceză online.

Totodată, cursurile de franceză pe module, se desfășoară pe niveluri de limbă, în grupuri restrânse. Mai multe detalii despre cum se desfășoară cursurile cu profesor puteți citi direct pe site sau adresa întrebări profesorului la cursul demo.

De asemenea, echipa noastră vă stă la dispoziție la numărul 0742 542 972 sau pe mail, la adresa info@invatafranceza.ro.

Cât mă costă?

Răspunsul este – nu te costă!

Cursurile demo sunt oferite de echipă GRATUIT, pentru toți cei care încă nu au curajul să încerce educația online, și vor să vadă cum se simt la un curs în mediul virtual.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea în prealabil, pentru a putea accesa link-ul.

Cum pot participa?

Pentru participare, este suficientă înscrierea.

Ca urmare a furnizării datelor de contact, vei primi un mail cu link-ul de Zoom, pe care te invităm la cursul demo.

În ziua evenimentului online, recomandăm să te instalezi într-o încăpere liniștită, cu echipamentul tehnic pus în funcțiune și o bună conexiune la internet, pentru a beneficia din plin de experiență.

Dacă mai ai întrebări despre cursurile demo, modulele de franceză complete sau doar cauți recomandări pentru învățarea limbii germane, nu ezita să iei legătura direct cu noi, pe adresa info@invatafranceza.ro.

Share This :
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Curs introductiv gratuit de franceza online pentru adulti

lei

Cursurile introductive sunt oferite de echipăGRATUIT, pentru toți cei care încă nu au curajul să încerce educația online, și vor să vadă cum se simt la un curs în mediul virtual.

Participarea la curs este gratuită, însă este necesară înscrierea prin accesarea butonului „adaugă în coș”. Apoi finalizați înscrierea prin completarea datelor dumneavoastră. Toate detaliile necesare le veți primi apoi și pe e-mail.