Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Meditații franceză – Online, cu Profesor

155 lei390 lei

Alege formatul meditațiilor de franceză online care ți se potrivește, personalizează durata acestora și începe-ți călătoria în aprofundarea limbii franceze!

Meditațiile se pot achizitiona începând cu un număr de minim 5 sesiuni.

Meditații franceză: beneficii

Învățare rapidă și eficientă

Meditațiile de franceză online, în format 1 la 1, presupun un conținut adaptat nevoilor tale.

Format remote

Te poți conecta la cursul individual din orice oraș, astfel dispare nevoia de deplasare și nu mai pierzi timp în trafic.

Flexibilitate

Accesibilitatea și disponibilitatea lecțiilor: dacă într-o zi nu poți participa la un curs, este suficient să anunți cu 24 de ore înainte iar acesta poate fi reprogramat și reluat ulterior.

Cum se desfășoară sesiunile de meditații online

Meditațiile sunt live

Sesiunile nu sunt preînregistrate, te întâlnești cu un profesor care în continuare îți explică, predă și care facilitează discuții și dialoguri unu la unu pe parcursul cursurilor.

Suport în învățare

La începutul fiecărui modul, vei primi link-urile și datele de acces necesare pentru platforma pe care o utilizăm. De asemenea, aici se regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului individual.

Formatul meditațiilor

Meditatii - conținut clasic

Se urmărește programa standard aferentă nivelului de limbă al cursantului (manual + materiale suplimentare, în funcție de nevoi). Este recomandat persoanelor care își doresc să converseze în limba franceză în contexte cotidiene.

Meditatii - conținut parțial adaptat

Se merge pe programa aferentă nivelului, dar se pot face modificări sub 50% din totalitatea sesiunilor. Este recomandat persoanelor care sunt interesate de alte domenii care necesită limbaj de specializare parțial.

Meditatii - conținut adaptat integral

Se fac modificări de peste 50% la programa aferentă nivelului și se adaptează integral nevoilor cursantului. Este recomandat persoanelor care sunt interesate de un anumit domeniu de activitate și necesită limbaj de specializare.

Personalizarea meditațiilor de franceză

În funcție de pachetul pentru care ai optat vom personaliza cursul.

Sesiunile de meditații de franceză online includ:

Tu alegi structura, durata și recurența cursului în funcție de nevoile tale. Poți să faci vocabular, gramatică și conversație sau să lucrezi doar anumite competențe. Dacă vrei să parcurgi un nivel de limbă ai nevoie de 34 sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare.

Vei primi de la noi 1 suport de curs în format digital și pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică.

Sesiunile de meditatii includ:

De asemenea, cursurile de limba franceză ale Centrului Gutenberg respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene.
Vezi mai multe detalii despre nivelurile de franceză aici.

Sfaturi extracurriculare

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică și alte metode de expunere la limba franceză care te vor ajuta să progresezi.

Iti doresti un curs de franceză integral?

Înscrierea la un online curs de franceză e simplă și se face în 3 pași: mergi pe pagina produsului dând click mai jos, pe buton. Selectezi nivelul de limbă și modalitatea de plată și efectuezi. Iata ce iti ofera cursul online de franceză:

Diferența dintre meditații și cursurile de franceză:

Meditațiile

Sunt 100% personalizate de tine cu ajutorul profesorului. Tu alegi durata (de la 60 la 120 de minute), intervalul orar (dimineața, la prânz sau seara) și recurența cursului. De asemnea, cursul se pliază doar ritmului tău de învățare deoarece nu ai colegi de grupă.

Cursurile de grup

Sunt pentru persoanele care iubesc socializare și le place să învețe cu parteneri de discuție care au același nivel de limbă ca al lor. De asemnea, fiindcă se lucrează în echipă orarul, la fel ca durata și recurența cursului sunt fixe - 17 sesiuni, a câte 90 de minute, de două ori pe săptămână.