Beneficiază de 20% reducere pentru cursurile de începători A1.1 folosind codul TOAMNA20 pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiază de cel mai bun preț la cursuri încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Reduceri de până la 700 de lei pentru cursurile de franceză care încep în aprilie!

Zile
Ore
Minute
Secunde

SC WIR SIND GUTENBERG SRL, prin site-ul www.invatafranceza.ro, își propune să protejeze dreptul la intimitate. Ne propunem să vă oferim dumneavoastră, utilizatorilor site-ului, o experiență online sigură. În acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile pe care dumneavoastră le introduceți în baza noastră de date sunt protejate.

Conținutul și design-ul Gutenberg trimis dumneavoastră prin e-mail sau furnizat dumneavoastră în orice altă modalitate aparțin SC WIR SIND GUTENBERG SRL (denumită în continuare „Centrul Gutenberg”) și colaboratorilor săi (Asociația Gutenberg – Organizația Studenților Vorbitori de Limba Germană, Tabere Gutenberg SRL-D, MeinJob Unternehmen SRL) – acolo unde acest lucru este specificat expres sau nu este specificat un alt autor. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisă din partea Centrului Gutenberg sau a colaboratorilor săi, care dețin drept de proprietate intelectuală asupra secțiunii de conținut a Centrului Gutenberg.

Dacă folosiți serviciile, funcționalitățile sau informațiile oferite de Centrul Gutenberg, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos; dumneavoastră vă dați acordul cu privire la confidențialitatea și politica securității datelor personale, a modului în care sunt prelucrate datele cu caracter personal care vă pot identifica când utilizați site-ul www.invatafranceza.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale asociației:

www.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

Acest aspect se referă și la datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizează site-ul www.invatafranceza.ro.

Centrul Gutenberg nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor sau serviciilor furnizate de www.invatagfranceza.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

De asemenea, Centrul Gutenberg nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite de SC WIR SIND GUTENBERG SRL și colaboratorii săi pentru afișarea sau transmiterea informației pe www.invatafranceza.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro – precum și prin terțe părți și utilizatori ai site-ului sau în orice altă formă nu conțin viruși sau alte secvențe distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

Prin utilizarea oricăruia dintre site-urile (co-)inițiate de către Centrul Gutenberg, și anume www.invatafranceza.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro, – sunteți de acord să exonerați de răspundere Centrul Gutenberg pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a clauzelor prezentului regulament.

Gutenberg sau furnizorii de informații către serverul nostru nu pot fi trași la răspundere pentru întârzieri sau erori în conținutul furnizat, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința noastră. Exonerarea include erori de funcționare a echipamentului tehnic etc.

În cazul unor nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate, ne puteți contacta pe e-mailul info@invatafranceza.ro.

Acești termeni si condiții se pot modifica ocazional, fără notificarea în prealabil a tuturor utilizatorilor. Vă rugăm să verificați periodic această rubrică pentru a fi la curent cu toate modificările Termenilor și Condițiilor site-ului www.invatafranceza.ro, respectiv oricare dintre site-urile partenere ale centrului: www.invatagermana.rowww.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro.

Vom elabora în continuare termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor www.invatafranceza.rowww.invatagermana.ro, www.sprachzentrum.rowww.gutenberg.rowww.MeinJob.rowww.tabaradegermana.rowww.studenten.ro –  denumite în continuare generic ”site-urile Gutenberg”.

TERMENI ȘI CONDIȚII PENTRU UTILIZATORI

Orice activitate de accesare și utilizare a site-ului, presupune luarea la cunoștință și acceptarea prezentului regulament de Termeni și Condiții ale site-urilor Centrului Gutenberg – este echivalentă cu consimțământul dumneavoastră expres că acceptați și veți respecta integral prezentul regulament și orice document adițional la care acesta face referire.

Prin introducerea datelor și informațiilor personale de către utilizator, acesta își exprimă clar consimțământul pentru colectarea automată a acestor date automat de către site-ul nostru și introducerea lor în baza de date Gutenberg. Prin înscrierea prin intermediul formularelor online disponibile pe site-urile Centrului Gutenberg și participarea la activitățile oferite în cadrul comunității Gutenberg (cursuri, proiecte de tineret, alte evenimente), participanții își exprimă implicit acordul de a li se colecta următoarele date de contact: nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon, profilul public de pe platforme de socializare (ex. Facebook), domiciliul stabil, informații referitoare la parcursul educațional și profesional al acestora, precum și alte informații specifice fiecărui proiect pentru care utilizatorul dorește să le aplice. Aceste date vor fi stocate în baza de date Gutenberg și vor fi ulterior utilizate în scopuri publicitare, respectiv informative, pentru viitoare proiecte de interes pentru vorbitori de limba germană, din cadrul comunității Gutenberg.

Site-urile Centrului Gutenberg utilizează informațiile strânse de pe aceste site-uri, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dumneavoastră, de a soluționa întrebările dumneavoastră, de a îmbunătăți site-ul și funcționalitățile acestuia, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. Prin utilizarea site-ului, precum și prin înscrierea directă la activități ale Centrului Gutenberg, vă dați acordul asupra utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-ului, noilor oportunități oferite de Centrul Gutenberg și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dumneavoastră, precum și asupra newsletterelor cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către Centrul Gutenberg este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Accesarea site-urilor Centrului Gutenberg și abonarea la serviciile oferite de acestea facilitează accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, Centrul Gutenberg primește și înregistrează pe serverele sale informații referitoare la adresa IP și informațiile cookie ale site-ului utilizat de dumneavoastră. Gutenberg utilizează informația stocată în scopul de a facilita accesul la funcționalitățile acestuia, de a îmbunătăți anumite produse și servicii și pentru a vă informa referitor la ultimele noutăți de care utilizatorii pot fi interesați.

Centrul Gutenberg nu va transmite către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Acest lucru se întâmplă doar în cazuri speciale, precum:

Garanţiile care însoţesc dezvăluirea datelor către terţi presupun consimţământul persoanei vizate, acesta fiind dat automat în momentul în care persoana vizată împărtășește informații cu caracter personal prin utilizarea site-urilor Centrului Gutenberg și a funcționalităților acestora. În cazul în care persoana vizată are obiecții sau întrebări cu privire la modul în care îi sunt prelucrate datele cu caracter personal, aceasta trebuie să înștiințeze în scris centrul, utilizând adresa de e-mail info@invatafranceza.ro.

REZERVĂRI ȘI POLITICA DE ANULARE – TERMENI ȘI CONDIȚII

Reguli de rezervare

Politica de anulare a rezervării unui loc la curs

Politica de retur

Oferim garanția învățării. În cazul în care un cursant al Centrului Gutenberg este nemulțumit de serviciile oferite și consideră că aceste servicii nu și-au atins obiectivele de învățare, acesta beneficiază de un loc gratuit într-o altă grupă, la încheierea modulului ales.

Pentru a beneficia de garanția învățării, un cursant trebuie să:

În cazul în care nici după urmarea cursurilor într-o a doua grupă, clientul nu este mulțumit de rezultatele de învățare obținute, acesta primește suma achitată integral înapoi, dacă:

Vă mulțumim că ați ales serviciile Centrului Gutenberg!