Cursanții noștri împărtășesc din experiența lor

Zilnic ne propunem să devenim mai buni. Toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă. Iar aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri.

Recenzii cursuri de franceză

„Profesorii sunt foarte bine pregătiți, au multă răbdare și explică foarte bine. Cursurile se desfășoară într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, iar materialele didactice sunt foarte bine structurate, cuprind noțiuni de teorie, de vocabular și, ulterior, exerciții variate pentru fixarea noilor noțiuni. Desfășurarea cursului în mediul online consider că este un mare avantaj, pentru că, de acasă, cu un minim de efort și cu puțină voință, poți să înveți limba germană.”

„Am urmat cursul online de limba germană A 1.1, în cadrul centrului Gutenberg. Pot spune că sunt foarte mulțumită de acest curs, drept urmare am decis să-l continui. Profesorii sunt foarte bine pregătiți, am învățat foarte multe de-a lungul acestui curs online! Voi continua mai departe învățarea limbii germane cu centrul Gutenberg până voi deveni un vorbitor fluent. Recomand cu încredere centrul Gutenberg pentru cei care doresc să învețe sau să aprofundeze cunoștințele lor de germană.”

„Cu un simplu search pe google am văzut că se fac cursuri online la centrul Gutenberg. Ce m-a atras a fost ideea unui curs online, prețul competitiv, site-ul captivant și bine structurat. Ce-am apreciat până acum a fost răbdarea profesorului, modul în care sunt structurate exercițiile, care sunt foarte interactive și interesante, dar și faptul că ne putem vedea lecțiile care urmează și să le parcurgem individual, ca mai apoi să ne fie mai ușor să le înțelegem la curs. Mă bucur mult că am ales această echipă!”

„Pentru mine modulul de germană începători a fost foarte benefic. Îmi doream ca atunci când merg într-o țară străină, Germania sau Austria, să pot comunica și, eventual, dacă ar fi să lucrez, să știu să vorbesc limba cât mai bine. Mi-a plăcut că, în cadrul orelor, am avut multiple interacțiuni cu ceilalți colegi și că totul s-a bazat pe comunicare. Profesorul ne-a explicat lucruri utile atât pe partea de gramatică, cât și pe partea de vocabular. Exercițiile care implicau conversațiile și temele pentru acasă au fost foarte utile în procesul de învățare. Cu toate cunoștințele de până acum, mă simt pregătită să merg la restaurant sau la teatru și să pot comunica în germană. De-abia aștept să încep cel de-al doilea modul!”

„Am început să învăț germana de curiozitate, apoi de necesitate, iar acum fac de plăcere datorită centrului Gutenberg, unde am întâlnit profesori încrezători, care au reușit să ne transmită și nouă aceste sentimente. Materialele cu care lucrăm sunt de calitate, orele nu sunt nici prea lungi, nici prea scurte, astfel încât să nu ne plictisim, iar progresul în acest caz apare foarte repede. Tocmai de aceea sunt mulțumită de cadrul acestor ore. Îmi doresc să continui să progresez la învățarea limbii germane, care a devenit încet-încet o pasiune pentru mine. Pentru toate aceste lucruri le mulțumesc celor de centul Gutenberg și vă încurajez și pe voi să vă înscrieți.”

 

„Recent am terminat cursul de germană la centrul Gutenberg nivelul A 1.1 și am fost plăcut impresionat de profesionalismul profesorilor și de multitudinea de informații atent explicate. O idee bună pe care acest curs o abordează este înregistrarea fiecărei ședințe cu posibilitatea de a fi vizionată chiar și după terminarea cursului. Un alt punct forte este contactul permanent cu profesorul printr-un grup de WhatsApp, unde poți cere explicații despre ore sau tema cursului. Și nu în ultimul rând, îți poți face prieteni noi cu care împărtășești această experiența minunată. În concluzie, recomand centrul Gutenberg pentru învățarea limbii germane!

Recenziile Centrului Poliglot pe Google – Vedeți ce au spus cursanții noștri despre noi

Google Location este unul din cele mai relevante locuri unde clienții lasă câte un review, un testimonial, o părere despre serviciu. În cazul nostru este vorba despre cursurile noastre de limba franceză. Cursanții au posibilitatea, ba chiar îi încurajăm să ne lase câte o recenzie, pentru a încuraja viitori clienți, la fel ca dumneavoastră.

[reviews_rating theme=”columns three fonts” vicinity=” Ion I. C. Brătianu 39″ reviews_link=”Vezi recenziile” write_review_link=”Lasă o recenzie”]