Cursanții noștri împărtășesc din experiența lor

Zilnic ne propunem să devenim mai buni. Toate eforturile noastre se concentrează spre a vă oferi o experiență de învățare completă și, în același timp, cât mai interactivă. Iar aceste rezultate pot fi văzute prin impresiile cursanților noștri.

Recenziile clienților noștri pe Facebook

Alexia Georgiana
Alexia Georgiana
2022-11-10
recomandă
Mi-a plăcut foarte mult la curs. Je recommande en toute confiance !
Alex Tyler
Alex Tyler
2022-11-10
recomandă
Am avut o experiență minunată alături de cei de la Învață Franceză. M-am înscris inițial la cursul demo de franceză, iar apoi am luat decizia de a-mi achiziționa cursul online plătit. Recomand cu încredere!

Recenzii video

”Tocmai ce am absolvit modulul A2.1 de limba franceza la Centrul Gutenberg si sunt mulțumită de noțiunile pe care am reusit sa le acumulez. Manualul de pe care lucrăm are teme de actualitate, cu vocabular accesibil și util in viața de zi cu zi. Aplicația Miro este buna pentru păstrarea notiunilor cheie si pentru recapitulare.
 
De asemenea, mi-a plăcut faptul ca lecțiile de gramatica sunt combinate cu cele de vocabular si de fonetica, astfel putând progresa pe toate planurile. Patricia a avut multa răbdare cu noi, iar disponibilitatea ei si firea prietenoasa m-au încurajat sa ma simt in largul meu si să lămuresc orice întrebare pe care am avut-o. Aștept cu nerăbdare următorul modul.”

Recenziile Centrului Gutenberg pe Google – Vedeti ce au spus cursantii nostri despre noi

Google Location este unul din cele mai relevante locuri unde clienții lasă câte un review, un testimonial, o părere despre serviciu. În cazul nostru este vorba despre cursurile noastre de limba franceză. Cursanții au posibilitatea, ba chiar îi încurajăm să ne lase câte o recenzie, pentru a încuraja viitori clienți, la fel ca dumneavoastră.