Curs de franceză online și live cu profesor

Învață acum limba franceză cu profesor în mediul online.

Următorul curs de începători din 10 ianuarie!

Ce voi ști după ce termin cursul online?

Componenta de vocabular al cursului de franceză:

După absolvirea acestui curs de limba franceză online vei putea să: saluți, te prezinți pe tine și pe familia ta, să enumeri, cunoști și să înțelegi ocupațiile și meseriile, diferitele hobby-uri și activități zilnice. Vei putea jongla cu numere, fie că vorbim de ore, prețuri, sau simplu numărat, vei stăpâni tot ce ține de vocabularul casnic (locuință, mobilier, mese, alimente, activități specifice mediului casnic). Apoi te vei putea orienta în oraș, cere și oferi indicații. Nu în ultimul rând, vei fi turistul ideal, care cunoaște mijloacele de transport, se poate caza într-un hotel, comanda mâncare la restaurant sau interacționa cu personalul la nivel conversațional de bază.

Componenta de gramatică din cursul de franceză:

După absolvirea cursului de franceză vei cunoaște: pronunția, conjugarea verbelor la prezent, genul substantivelor, declinarea și pluralul, declinarea articolelor nehotărâte, pronumele posesiv, pronumele interogativ, prepozițiile locale, temporale, pronumele demonstrativ și pronumele nehotărât.

Curs de limba franceză online și live cu profesor

Online sau nu, cursurile de franceză ale Centrului Poliglot respectă cerințele încadrării în standardele de limbă europene.

Astfel, un modul de franceză online pentru începători cuprinde:

  • 16 sesiuni live cu un profesor, a câte o oră și jumătate fiecare. 
  • 1 suport de curs în format digital 
  • 15 pdf-uri cu teme pregătitoare pentru fiecare capitol care va fi parcurs în timpul cursului. Temele îmbină atât componenta de vocabular, cât și cea de gramatică. 
  • 30 de materiale digitale interactive, pregătite pentru a facilita interacțiunea între cursanți și trainer și comunicarea live 
  • 1 mentor la dispoziția cursantului pentru comunicare, ghidare, corecturi teme, sprijin în procesul de învățare a limbii franceze, acces în platformele Google.
  • dacă la final de modul parcurs online alături de noi, nu sunteți mulțumit/-ă de rezultate sau nu considerați că ați învățat suficient, oferim banii înapoi.*

*Citiți despre politica de anulare și retur aici.

Invata germana online cu Centrul Gutenberg

Cum ne atingem obiectivele de învățare la cursul online?

Conținutul cursului are la bază ca schelet manuale de la editura Hueber, însă exercițiile și jocurile sunt adaptate mediului online, pentru a se plia pe nevoile cursanților noștri și a fi interactive.

La începutul fiecărui modul, cursanții noștri primesc link-urile și datele de acces necesare în platforma în care lucrăm și unde regăsesc toate materialele necesare desfășurării cu succes a cursului.

Cursurile sunt completate de recomandări și resurse gratuite de învățare, evenimente, filme, muzică, metode de expunere la limba franceză care ajută cursanții să progreseze.

Cât costă și cum plătesc?